Hoi daar! Steven is de naam… en als jij op zoek bent naar een huwelijksfotograaf, dan ben je aan het juiste adres. Ik ga op zoek naar licht en liefde en leg het voor jullie vast, zonder als een brullende filmregisseur over de set van jullie grote dag te denderen. Of zoek je iemand die gewoon je kindjes, je gezin of de twinkeling in de ogen van je partner kan vastleggen? Ook dan haal ik met plezier mijn camera uit de tas voor jullie fotoshoot!

Oh ja, ik heb ook iets met landschappen en de zee… maar daarvoor surf je best naar www.noordzeefoto.be!

Steven Goovaerts is afkomstig uit Mortsel bij Antwerpen en kreeg als zoon van een professioneel fotograaf het fotovirus met de paplepel mee. Wat begon als een doorgedreven hobby evolueerde naar een zelfstandig bijberoep, met specialisatie in huwelijksfotografie. Een dikke 100 bruiloftsreportages staan reeds op het actief.

Er wordt steeds zoveel mogelijk gewerkt met een fotojournalistieke benadering. Jullie als koppel en jullie liefde voor elkaar staan centraal op jullie grote dag, niet de fotograaf. Die is als een vlieg op de muur (weliswaar uitgerust met professionele apparatuur) die al die fijne momenten en emoties van jullie huwelijk discreet registreert. En wanneer die onvergetelijke trouwpartij voorbij is, blijven de foto’s als eeuwige herinnering bewaard. Een trouwreportage is voor ons veel meer dan een portretsessie in het park, maar een reconstructie tot in de kleinste details van jullie mooiste dag, van bij de kapper tot de dancemoves op het avondfeest.

  • Uurtarief (op aanvraag): je beslist zelf hoe lang je me wil 😉 (minimale boekingstijd voor huwelijksreportages: 6u)
  • geoptimaliseerde foto’s op DVD/USB, album niet verplicht
  • Diverse vrijblijvende opties zoals verlovingsshoots, uitnodigingen, bedankingskaartjes, albums…
  • Cadeaubons beschikbaar
  • Afgeschermde online pagina voor het bestellen van prints, vergrotingen etc

 

Interesse? Contacteer mij voor een offerte op maat!
stevengoovaerts.be/Steven Goovaerts | BE 0888.142.985 | +32.497.604.984

 

Proud member of Fearless Photographers!