Als huwelijksfotograaf in actie mogen komen bij Verbeke Foundation, ik zat er al even op te wachten. Bij Nele en Hans was het eindelijk zover. De locatie biedt echter zo veel mogelijkheden, dat je haast met een inspiration overload te maken hebt. Maar ik laat me graag leiden door de inspiratie van het moment, moodboards of ideetjes kan ik toch zelden onthouden tijdens een shoot.

Was het tijdens de fotosessie nog een beetje bewolkt, dan kwam de zon tijdens de viering toch geregeld piepen… en dan wordt het in die serres in Kemzeke toch een beetje zweten 😉 De temperatuur zou voor de rest van de dag overigens niet echt meer zakken, want het avondfeest werd knallend ingezet met een spectaculair optreden van ’t Schoon Vertier. Ongelooflijk straffe kost en ik kan me voorstellen dat het feestje nog wel dik tot in de vroege uurtjes is doorgegaan…