Als huwelijksfotograaf ontmoet je de meest diverse mensen, elk met hun eigen verhaal. Dat was voor Anique en Ivo niet anders. Anique is afkomstig uit Heist-op-den-Berg, Ivo een fiere Portugees uit Lissabon… en samen wonen ze in het Noord-Ierse Belfast. Een eerste kennismaking amper enkele weken voor de trouw mondde uit in een gezellige babbel van enkele uren op een terras in Lier. De toon was toen al gezet voor een fantastische huwelijksdag.

In de voormiddag werd het een over en weer pendelen tussen Goor (kapper en make-up, First look, misviering) en Heist-op-den-Berg (klaarmaken bruidegom, burgerlijke ceremonie). Voor de uitgebreide lunch ging het naar het gezellige Hof van Riemen. In volle EK-periode hadden Anique en Ivo zelfs voor een groot scherm gezorgd om de Belgen te zien winnen van Ierland (3-0). De 0-0 ’s avonds van Portugal tegen Oostenrijk (met een gemiste strafschop van Ronaldo) oogstte helaas minder gejuich bij de Portugese gasten…

De fotoshoot deden we in de knusse tuin van de ouders van Anique. Het werd vrij snel donker tijdens de sessie, maar gelukkig kregen we de stortbui die vlakbij voorbijtrok niet op ons hoofd.

Anique en Ivo, nogmaals hartelijk dank voor de enorm fijne ontvangst (en de whiskey 😉 ). En die uitnodiging voor een bezoekje in Belfast, die probeer ik zeker nog eens ergens in de agenda te wurmen.